Інформація про залучення колекторської компанії, фізичної або юридичної особи до врегулювання простроченої заборгованості

1) Відомості про колекторську компанію, з якою укладено договір врегулювання заборгованості (у разі залучення колекторської компанії до врегулювання простроченої заборгованості), та порядок розгляду нею звернень громадян:

Товариство не укладало договір врегулювання заборгованості з колекторською компанією.

2) Порядок взаємодії із споживачем фінансових послуг при врегулюванні простроченої заборгованості (вимоги щодо етичної поведінки), повідомлення кредитодавця, нового кредитора та/або колекторської компанії про те, що інтереси споживача фінансових послуг при врегулюванні простроченої заборгованості представляє його уповноважений представник, або гіперпосилання на вебсторінку колекторської компанії, де розміщено таку інформацію, у разі її залучення до врегулювання простроченої заборгованості

Товариство не взаємодіє за власною ініціативою із споживачем. Взаємодія із споживачем відбувається виключно за ініціативи споживача. Порядок взаємодії із споживачем фінансових послуг визначений договором про споживчий кредит укладеним із споживачем.

3) Порядок відступлення права вимоги за договором про споживчий кредит новому кредитодавцю визначений договором про споживчий кредит укладеним із споживачем.

4) Умови, за яких кредитодавець, новий кредитор розпочинають діяльність із врегулювання простроченої заборгованості, здійснюють відступлення права вимоги за договором про споживчий кредит новому кредитодавцю визначені договором про споживчий кредит укладеним із споживачем.

5) Порядок і спосіб погашення простроченої заборгованості:

Заборгованість може бути погашена виключно в безготівковій формі за реквізитами вказаними на сайті.